Tuoteryhmä

Ota yhteyttä

Soita: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lisää: No.9 JiuLong Road, Economic Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, Kiina 264400

Lähetä meille sähköpostia: sales@composite-china.com

Tuntimäärä:

Ma-la (8.00 - 17:00 pm)

Soita meille, jos tarvitset apua. Olemme aina mielellään

Www-linkki:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Hiilikuitu putki base ja ilman alkali

- Aug 03, 2015 -

Monet luokitukseen hiilikuitu putket. Raaka-aineet, hehkulangan läpimittaa, kuitu ulkonäkö, tuotannon menetelmiä ja ominaisuuksia luokitusta. Lasin raaka-aineena on tällä hetkellä suosituin menetelmä käytetään pääasiassa luokittelusta jatkuva lasi. Alkali metalli oksidipitoisuus erottamaan eri alkali metallista typen yleensä viittaa natriumoksidia, kaliumoksidia, natriumkarbonaattia, Glauber suolan, Maasälpä ja muut aineet aiheuttaa. Alkali metal oxide on yksi tärkeimmistä osa tavallisesta lasista, sen tärkein vaikutus on pienempi lasi sulamispiste. Mutta korkeampia pitoisuuksia alkali metalli NOx: lasi, Kemiallinen stabiilisuus, sähkö ja voimaa vähennetään vastaavasti. Siksi eri käyttötavat lasikuitu, lasin koostumus eri alkali sisältö. Mikä alkali sisältö lasi kuitusisältö käytetään usein, koska merkki erottamaan eri käyttötavat jatkuva lasikuitu. Lasin koostumus alkali sisältö mukaan jatkuva kuidut voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin: e-kuidut (yleisesti tunnettu e-lasi): R2O sisällöstä alle 0,8 %: on eräänlainen alumiini boori silikaatti koostumus. Sen Kemiallinen stabiilisuus, sähkö, vahvuus on erittäin hyvä.

C-fibers (c lasinen): R20-11.9%-16.4%, on sooda-lime-silikaatti, koska sen korkea alkali sisältö ei voida selittää sähkö eristävistä materiaaleista, mutta Kemiallinen stabiilisuus ja voimakkuus on hyvä.

Korkea emäksisyys kuitu: R2O osat sisältöä vähintään 15 prosenttia. Yleisesti käytetty litteä lasi, pullo lasinsiruja peräisin raaka-aineena. Nyt maat ovat kieltäneet näiden tuotteiden tuotantoon.


Related Products